Klidmosterens hårkur

søndag den 21. juni 2009


Mit hår ikke er helt så lyst fra naturens hånd, som jeg synes, det skal være. Det bliver indimellem farvet og bleget og på et tidspunkt bliver mit hår hø-agtigt og er groft, stift og spalter - og så er det tid til en effektiv hårkur.

Jeg bruger Tautropfens Burrerodshårolie, en ægte klidmoster-løsning, men den virker. Olien er ikke så fedtet som man skulle tro og den dufter skønt af rosmarin, den er Demeter-certificeret (biodynamisk) - et certifikat meget få produkter har opnået.

Burrerod har været brugt i mange århundreder som et middel mod hårtab, så denne olie er også til dem der er 'tynde i toppen'.
Olien masseres ind i hår og hårbund og sidder så længe som muligt. Gerne natten over - læg et håndklæde over hovedpuden, så undgår du griseri.

Skylles herefter ud og håret vaskes. Nu er håret blødt og stærkt igen.


Olien er også god til daglig pleje til spidserne - en dråbe eller to fordeles i hårets spidser.
Tautropfen Burrerod Hårolie, 100 ml, kr. 198,-

Balm - et universalprodukt til rejsetasken



Skal du ud at rejse - så husk en Balm - den vil hurtigt blive uundværlig.

De er lette at have med og kan bruges til mange, mange hudplejerutiner - som lipgloss, make-up fjerner, ansigtsmaske, til hårspidserne, til at give øjenvipperne ekstra pleje og til at tæmme øjenbryn med. Så er de gode til hænder og neglebånd & man kan give fødderne en tur før man går i seng om aftenen. Selvfølgelig duer de også til at pleje kroppen med - omend, det kan blive lidt fedtet for nogle.

Balm'er kan være 100% økologiske, da de ikke indeholder vand - og derfor heller ikke behøver nogen konservering, det er således meget rene produkter.

Vi har en masse skønne balm'er på hylderne. De nyeste er fra engelske Balm Balm, de er økocertificerede af Soil Association, er 100% økologiske og fås i tre forskellige konsistenser og tre duft-varianter.
  • Der er tre neutrale varianter - til dem, der vil have uparfumerede produkter
  • Tre med Rosengeranium, skønne og velduftende balmer til læber, hænder og ansigt
  • 3 forskellige Tea Tree balm med let antibakteriel effekt - gode til sår, insektstik og småskrammer. Ideel til rejseapoteket

Se dem på greenskin webshoppen - priserne ligger på 65 kr. og 125 kr.

God sommer! Jeg har pakket!

mange, grønne hilsner

Malene