Snyd dig til større læber - helt naturligt

torsdag den 24. november 2011

Velformede læber ser sexede ud.

Er du fra naturens hånd ikke udstyret med fyldige, sensuelle læber er der alligevel meget du kan gøre, så dine læber synes større.


Plej læberne
Sørg for at dine læber er velplejede og ikke tørrer ud. Beskyt læberne om dagen med læbepomade, lipgloss eller læbestift og brug en læbepomade om natten. Er dine læber meget tørre eller sprukne er Tromborg Lip Cure din ven i nøden. Se al vores læbepleje


7 tips til smuk vinterhud

tirsdag den 22. november 2011

Når temperaturen falder oplever vi at rigtig mange kunder kommer ind i butikkerne og spørger efter en federe creme.

Mange oplever at deres hud føles tørrere, bliver ru, mere rød og skaller eller føles stram.

Her er de 7 ting vi oftest råder vores kunder til:

1: Brug en blidere rens
Når man renser huden fjerner man samtidigt også noget af hudens naturlige fedt. At skifte ansigtsvask ud med en rensemælk eller en rensebalm vil for nogle være nok. Der findes milde renseprodukter, der renser i dybden, men som også tilfører huden næring. REN No. 1 Cleansing Balm er meget dejlig; det er en fast balm, der masseres over hud og øjne - herefter fugter man ansigtet med vand og masserer balmen indtil den bliver cremet og let at vaske af.

2: Husk at eksfoliere
Befri din hud for døde hudceller, så giver du din ansigtscreme meget bedre vilkår. Ligger cremerne oven på et tykt lag døde hudceller, trænger de dårligere ned. Eksfolier helst om aftenen og brug en god natcreme eller fugtmaske bagefter. Balance Me Radiance Face Mask er et godt bud.

3: Fugtmaske 1-2 gange om ugen
En god fugtmaske kan give huden et ordentligt skud fugt. Nogle fugtmasker skal ikke skylles af og kan derfor med fordel bruges om aftenen - og dermed sparer man på sin natcreme. Lad masken sidde - tør eventuelt overskydende maske af med en serviet - og gå til ro. Elemental Herbology Facial Souffle er en uovertruffen fugtmaske.

4: Brug en serum
En serum giver huden et ekstra skud aktive stoffer, så huden bliver mere modstandsdygtig og hudcellernes regenerering øges. Vælger du en cremet serum, får huden mere fugt tilført end en gelé baseret serum - og er derfor et godt valg til en vinter-ramt hud. Måske Ren Keep Young and Beautiful Serum er noget for dig?

5: Prøv en ansigtsolie
Mange bliver helt forskrækkede når vi anbefaler dem en ansigtsolie - og de forestiller sig, at de bliver fedtglinsende og at deres make-up vil glide af i uskønne striber. Men nej - frygt ikke. Ansigtsolier er meget lette at bruge og meget drøje i brug. Brug få dråber olie under din creme. Det vigtigste er at olien ikke bruges alene - den skal enten på huden under cremen, blandes i cremen, eller påføres fugtig hud. På denne måde vil olien trænge hurtigt ind og beskytte huden optimalt. Dyre, men dejlige Rudolph Care Acai Facial Oil er ren luksus til tør og træt hud.

6: Skift til en federe creme
Orker du ikke flere skønhedsrutiner, er pengepungen ikke til en masse forskellige hudplejeprodukter - eller er dit liv bare komplekst nok i forvejen, så skal du måske bare have en federe creme. Topsælgeren blandt fede cremer er Jurlique Moisture Replenishing Day Cream - fås ikke federe, men brug bare en lille smule, så rækker den langt.

7: Beskyt huden med mineralpudder
Mineralpudder lægger et beskyttende lag på huden, så skal du ud i blæst og frost, er et lag mineralpudder en god beskyttelse til sart hud. Tromborg Mineral Foundation er en sikker vinder.

Vælg de råd ud, der lyder mest rigtigt for dig - prøv dig frem!

Effektiv peeling med AHA syrer

søndag den 20. november 2011

Peeling med AHA syrer er blevet mere populært, og indenfor naturlig hudpleje er der i løbet af det seneste år kommet en del nye produkter på markedet.

Ordet 'AHA-syre' lyder frygtelig kemisk og avanceret, men faktisk har man plejet huden med AHA syrer i tusindvis af år - Cleopatra siges at have badet i mælk (mælkesyre) for at få en smukkere hud. I dag tilsættes AHA syrer i renseprodukter, masker og plejeprodukter.

AHA syre udvindes af frugt- eller mælkesukker og oftest er det glykolsyre (fra sukkerrør), Lactic Acid (mælkesyre) og Citric Acid (fra citrusfrugt) man finder i produkterne på vores hylder.

Hvordan virker AHA syrer?
AHA syre eksfolierer huden - men uden at der er skrubbepartikler i produktet. De er således en mildere peeling for huden end at eksfoliere huden med grove korn, der sliber/gnubber de døde hudceller af.

AHA syrer løsner 'limen' mellem hudcellerne i det øverste hudlag, så friskere, nyere hud kommer til syne. AHA syre kan mindske fine linier, gøre huden glattere og fremme en mere ensartet hudtone.

Efterhånden som vi ældes bliver hudcellernes fornyelsesprocess langsommere, og derfor kan en ældre hud med fordel anvende AHA syre, enten som en del af en ugentlig rutine eller som en 'kur' - hvor AHA syrer bruges intensivt i en periode.

Typisk vil en maske med AHA-syrer skulle sidde på huden i 5-10 minutter hvorefter den skylles af. Man kan opleve, at det prikker i huden og at huden har en let rødme bagefter.

Bivirkninger
AHA syrer kan virke irriterende på huden, så hvis rødmen ikke er aftaget 30 min. efter brug af produktet, skal man ikke anvende produktet igen.

Øget sensitivitet overfor solen er meget almindelig og det er derfor MEGET vigtigt at man bruger en høj solfaktor når man anvender produkter med AHA-syre. Dette gør efterår og vinter de optimale årstider til AHA-syre anvendelse.

Brug mineralpudder som concealer

torsdag den 17. november 2011

Mineralpudder er et fantastisk produkt, der giver dig en masse fordele; med ét produkt har du foundation, pudder, solfilter og concealer.

Mineralpudder indeholder meget koncentrerede pigmenter, så en mineralfoundation i en god kvalitet dækker effektivt, selvom man ikke påfører meget på huden. Resultatet er derfor en meget mere naturlig make-up.

Vi bliver ofte spurgt om hvordan man bruger sin foundation som concealer, så her er et par tips.

Enkelte urenheder
Dyp en finger i din foundation og pres pudderet over urenheden. Herefter påføres din foundation som normalt.

Rødme & rosacea
Generelt er gyldne toner bedre til at dække rødme. Er din hud rød eller har du tendens til rødme, vil du opleve at en foundation med en gylden undertone dækker bedre uden at du behøver at påføre mange lag. Mange vil opleve, at de med den rette farve foundation får en meget mere jævn teint. Har du rosacea er mineral foundation din ideelle make-up.


Mørke rande
Pres mineralpudder under øjnene med fingerne. Herefter påføres din foundation som normalt. Har du meget mørke rande vil en concealer i en fersken-farve være en bedre løsning og dække randene hurtigere.



Pigmentering & blå mærker
Her skal der lidt mere til. Brug en svamp til påføring; Jane Iredale Flocked Sponge giver et smukt og naturligt resultat. Dyp svampen i pudderet og rul/dup på de områder, der skal dækkes. Herefter påføres din foundation som normalt. Imellem de to lag bruges en fugt-spray. Giver dette ikke en optimal dækning kan Jane Iredale Enlighten Concealer bruges under pudderet.

Sådan bruger du løs mineral foundation

onsdag den 16. november 2011

At lægge mineral pudder på huden så man får et naturligt look er slet ikke svært.

Det kræver en god og relativt stor børste og en mineral foundation i den rette farve.





1: Ryst dåsen med pudder.
2: Dyp børsten i pudderet og brug låget til at fordele pudderet jævnt på børsten
3: Bank børsten af mod låget så overskydende pudder falder af
4: Påfør med cirklende bevægelser på ansigtet. Start hvor du har brug for mest dækning og arbejd pudderet ind i huden.

Gentag til ønsket dækning er nået. 

Tips til et lettere liv med løs mineral pudder
Tip 1
Hvis du skal have din pudder med på farten, så lad forseglingen sidde på din nye pudder. Prik i stedet huller i forseglingen med en nål, så kommer der mindre pudder op ad gangen.

Tip 2
Flere tynde lag mineral pudder er smukkere og ser mere naturligt ud end et tykt.

Tip 3
Jo mere du bruger børsten til at fordele pudderet i ansigtet, des mere skinnende bliver resultatet.

Tip 4
Slut af med at børste nedad - så sidder der ikke så meget pudder i de små fine ansigtshår. 

Tip 5
Fikser gerne med en ansigtsspray - så holder din foundation længere. Jane Iredale laver nogle gode - prøv f.eks. Pommisst, der er let at have med i tasken.











Fordelene ved mineral foundation

mandag den 14. november 2011

Selv om mineral make-up ligner en pudder, så lad dig ikke narre. Det lægges på som en pudder, men opfører sig som et vægtløst og usynligt lag på huden.

Mineral foundation er meget intensivt pigmenteret, hvilket bevirker, at du med meget lidt produkt kan opnå meget dækning - rødme, pigmenteringsforskelle og ujævnheder skjules uden at huden dækkes af et tykt lag make-up.

Mineral foundation giver derfor et naturligt look, og er det perfekte produkt til dig, der vil have en hud, der ser naturligt sund, jævn og frisk ud.

Mineral foundation har nogle yderligere fordele:
1: Kan bruges som concealer
2: Der er solfilter i (mellem SPF 15 -20)
3: Tilstopper ikke huden, men lader den ånde
4: Det er meget rene produkter, der ikke kan vokse bakterier i
5: Har meget lang holdbarhed
6: Du skal ikke også have en pudder - det er både foundation og pudder
7: Mineral pudder er meget drøjere end en flydende foundation
8: Indholdsmæssigt er mineral pudder meget rent og indeholder ikke konservering

Vi forhandler flere forskellige mærker alle med deres unikke fordele.

Vil du have et naturligt look, der ikke ser pudret ud og giver glød til huden anbefaler vi Tromborg Mineral Foundation.

Har du brug for meget dækning eller har du store porer - så er det Inika Mineral Foundation, du skal prøve.

Har din hud tendens til at skinne og vil du gerne have din make-up med dig, så du kan påføre i løbet af dagen, vil du blive glad for Jane Iredale PurePressed Base.

For en let dækning, der ser sund og fin ud skal du overveje Une 100% Mineral Foundation.

Hvis din hud er tør og har du rynker vil Jane Iredale Amazing Base være et godt valg til dig.

Få den rette farve
Som med al anden foundation, ser mineral foundation mest naturlig ud når man har valgt den rette farve. Når vi vælger en farve, ser vi på din hudtone og vurderer, hvor meget der skal dækkes.

Føler du at du ser pudret ud, så er farven højst sandsynligt for lys. Ser du derimod make-up'pet ud, så er farven sikkert lidt for mørk.

De fleste skal have en lysere farve til vinterbrug og en lidt mørkere til om sommeren.